A weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben olvashat erről az adatvédelmi tájékoztatónkban.
RENDBEN
Nincs kép
*A kép csak illusztráció
Alkoholszonda TEJAS eh. 10 db/dob ALTIC
7 000 Ft
Cikkszám:T00038
Kategória azonosító:106 Alkohol és Ph tesztek reagensek
Bővebb leírás:
Egyszerhasználatos, környezetbarát, alkoholszonda, mely nem tartalmaz krómot és egyéb veszélyes anyagot, használat után normál háztartási hulladékként kezelhető. Biztonságosan használat, ballonos kivitel a nagyobb pontosság érdekében. Tartalma: 10 db egyedileg csomagolt, egyszer használatos TEJAS alkoholszonda, 10 db nejlon zacskó, 10 db gumicsutora a nejlonzacskó felfújásához. Felhasználás: az alkoholszonda mindkét végéről a műanyag zárókupak eltávolítását követően a szonda egyik végét a zacskóba kell dugni, a másik végére pedig felhúzni a szájcsutorát. Többszöri fújással fújja fel a nejlon zacskót a csutorán át és várjon néhány perdig a szín teljes kifejlődéséig. A kilélegzett alkohol mennyiségétöl függően az eredetileg fehér töltet színe rózsaszíntől bíborpiros színig sötétedhet. Az ittasság foka a szondán levő színskála alapján becsülhető.
Csomagolási egység:
Készlet:A termék rendelkezésre álló raktárkészletével kapcsolatban keresse kolléganőnket! webaruhaz@wolforvosimuszer.hu
Mennyiségi egység:dob
Rendelési egység:
Áfa azonosító:27% ÁFA
Darab
A termék rendelkezésre álló raktárkészletével kapcsolatban keresse kolléganőnket! webaruhaz@wolforvosimuszer.hu

Kérjük vegye figyelembe, hogy készlethiányos termék rendelése esetén online fizetési mód nem áll rendelkezésére! Illetve a szállítási idő és költség változhat!